ΝΥΦΙΚΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Πειραιάς

Νυφικά προσφορές

2.500€

1.200€

Code: JASMINE – No: M

Νυφικά προσφορές

2.800€

1.300€

Code: PRIMROSE – No: M

Νυφικά προσφορές

1.600€

800€

Code: OMBRE – No: M

Νυφικά προσφορές

1.800€

900€

Code: OMAN – No: M

Νυφικά προσφορές

1.800€

800€

Code: PALINI – No: M

χρησιμες συμβουλες

Μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις

Η πιο όμορφη βραδιά της ζωής σου έχει έρθει, είσαι έτοιμη να φορέσεις το τέλειο νυφικό… για να φτάσουμε όμως εκεί χωρίς απρόοπτα και να κυλήσουν όλα ομαλά, καλό είναι να γνωρίζεις τα παρακάτω!

Η επιλογή του νυφικού είναι πολύ προσωπική, όμως το σπουδαιότερο για το τέλειο φόρεμα είναι να αισθάνεστε όμορφη και άνετα μέσα σ’ αυτό.

Οι σύμβουλοι μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το νυφικό που θέλετε και σας ταιριάζει ανάλογα με τις επιθυμίες και το σωματότυπο σας, κλασσικό, μοντέρνο, glamour ή απλό με elegant λεπτομέρειες είναι το τέλειο νυφικό.

Χρησιμοποιήστε την εμπειρία τους για την τέλεια επιλογή.

Το νυφικό των ονείρων σας μετά την παραγγελία του, προετοιμάζεται από τις μοδίστρες της SPOSA MODA για την πρώτη πρόβα που γίνεται περίπου 1 μήνα πριν το γάμο σας. Εκεί προσαρμόζεται στα μέτρα σας και ολοκληρώνεται διαλέγοντας μαζί με τη σύμβουλό μας τα κατάλληλα αξεσουάρ του.

Την τελευταία βδομάδα γίνεται η τελική πρόβα. Σ’ αυτήν θα δείτε το φόρεμα στα μέτρα σας όπως ακριβώς το ζητήσατε. Ελέγχονται οι τελευταίες λεπτομέρειες και ολοκληρώνεται με την παράδοσή του λίγες μέρες πριν το γάμο σας.

Ξεκινήστε βλέποντας τον κατάλογο της SPOSA MODA και διαλέξτε την collection που σας ενδιαφέρει. Την πολυτελή Exclusive, την glamorous Luxury, την μοναδική Princess Bridal και την ονειρεμένη Queen.

Κατόπιν επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε το ραντεβού σας με το κατάστημα που σας εξυπηρετεί 4-5 μήνες πριν το γάμο σας.

Η ομορφότερη στιγμή της ζωής σας έφτασε! Φορέστε το νυφικό σας και τα αξεσουάρ όπως ακριβώς σας έδειξαν οι σύμβουλοί μας την ώρα της πρόβας , αφού έχετε ολοκληρώσει το χτένισμα και το μακιγιάζ σας. Φροντίστε το νυφικό σας και ξεκινήστε για την εκκλησία γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Aισθανόμαστε ότι ήμαστε ένα μικρό κομμάτι αυτής της μαγικής στιγμής σας και ήμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που τη μοιραστήκατε με εμάς.

Η ποιότητα, η εμπειρία και η υπευθυνότητα της SPOSA MODA είναι γνωστή όλα αυτά τα χρόνια. Η ημέρα του γάμου είναι πολύ σημαντική και εμείς εγγυόμαστε για την άριστη εξυπηρέτηση και το ομορφότερο αποτέλεσμα στο γάμο σας. Το νυφικό είναι μια ανάμνηση που θα κρατήσει για πάντα και είναι τιμή μας να μας εμπιστευθείτε.

Instagram

Ακολουθήστε μας για να παρακολουθείτε τις τελευταίες τάσεις από τον μαγικό κόσμο του νυφικού αλλά και ότι συμβαίνει στη Sposa Moda.